Loading...

Bedak Arab FREE POSTAGE

RM 49.00

Bedak Arab FREE POSTAGE

50 in stock

Datanglah jenama Bedak apa pun, tapi BEDAK ARAB jugak jadi pujaan hati 🌹
Sape lagi yang perangai mcm ni? 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

APE YG MENARIK SGT TENTANG BEDAK ARAB NIE??
♥️Bedak Arab membantu wajah bercahaya sepanjang hari
♥️Pakai bedak ni je, tp nampak mcm pakai foundation dan pro make up !
♥️Yang paling best, texture bedak ni sangat ringan sampai xterasa mcm pakai bedak pun
♥️Membantu menutup cela jerawat dan jeragat
♥️Membantu masalah kulit berminyak & mengecutkan jerawat
♥️Pakai secalit je Bedak Arab ni boleh maintain cun sampai ke malam.
♥️Lebih cantik menawan bila berpeluh
♥️Xperlu nak touch up tiap2 saat lagi.
♥️Jimat masa sebab cara pakai yg sgt ringkas xsampai 5 saat.
♥️Bedak Arab xmelekat pada tudung dan xkotorkan tudung.
♥️Jimat duit, boleh tahan 6 bulan baru beli lain.
♥️Makin percaya pada penampilan diri
♥️Jiran sedara mara sampai puji melambung2
♥️Kawan2 sampai nak tahu rahsia cantik menawan.
♥️Baru pakai sehari Bedak Arab ni, kawan sebelah confirm nk try jugak.
♥️Nak pergi mana2, standby bedak ni je dlm handbag.
♥️Sekali dah cuba, xnk bertukar ke bedak lain dah.

👉🏻 100% DIJAMIN ANDA AKAN BERPUAS HATI.

Macam mana nak tahu color yang sesuai untuk kulit anda?

PANDUAN MEMILIH KOD BEDAK ARAB:
🌹Orange Blush (Kulit natural/sawo matang)
🌹Russet (kulit natural/ sederhana cerah)
🌹Cherry (kulit cerah)
🌹Roshelle (kulit putih pucat)
🌹Cherry Pink (kulit putih kuning langsat)

Cara2 guna Bedak Arab:
🧚🏻‍♀️Basahkan span, calitkan pada bedak dan terus apply ke muka🧚🏻‍♀️

Apa yang akan anda dapat selepas menggunakan Bedak Arab?
💋Penampilan anda sentiasa terjaga 24jam
💋Suami terpikat setiap saat
💋Jiran sedara mara sampai puji melambung2
💋Makin percaya pada penampilan diri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bedak Arab FREE POSTAGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Guna kod diskaun FREESHIPPING sempena pembukaan laman web kami. Tempoh terhad!

Need Help? Chat with us

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart