Loading...

KORSET BERLENGAN TERKINI – KEMPIS PERUT DAN LANGSING

(19 customer reviews)

RM 119.00

πŸ’₯POS TODAY READY STOCK MALAYSIAπŸ’₯KORSET BERLENGAN TERKINI πŸ’―

Clear

URGENT NAK PAKAI KORSET, KAMI ADA READY STOCK. POSTAGE SETIAP HARI. BANYAK FREE GIFT YA. Sabun manjakani. Sabun ni untuk miss v ye. Boleh ketat dan wangi je cik bunga & free eye mask.

“DAH PAKAI SUMPAH SELESA SNGT2X.β€Ό”
“NASIB BAIK BELI 2, SY BAGI 5 BINTANG”
.
– Nak korset seamless..?
– Nak korset berlengan..?
– Nak korset tanpa cangkuk/besi?
.
Ha, ni dia NEGATIVE ION SLEEVES CORSET..!! βœ… Cover lengan sampai peha
βœ… Takda cangkuk, takda besi
βœ… Selesa bergerak utk kerja harian, riadah & solat βœ… Tak senak perut
βœ… Seamless – tak nampak garis2x korset
.
Psstt..TAK PERLU bukak korset nak ke TOILET..πŸ˜‰ sbb ada BUKAAN di bahagian BAWAH. .
-Ve Ion khas utk membantu melancarkan peredaran darah & pembakaran lemakk
.
– SAIZ : M, L, XL, XXL, XXXL
– WARNA : NUDE & BLACK
.
TERBARU DI PASARAN..!!
.
”Korset ni best..mmg dah lama nak yg complete camni..ada sampai lengan & paha..πŸ‘”
.
”Nak bagitau set korset girdle ni memang best even baru 2 hari pakai..selesa. Memang best fabrik jenis elastik dan jahitan pon kukuh.😊”
.
”Dah pakai pg gym, cam x pakai..selesa x panas pun..lengan jadi kecil..πŸ˜‰”
.
HARGA ASAL RM299

ο»Ώ

#korset #Korsetmalaysia #corset #corsetmalaysia #bengkung #girdle #poplook #jubahsouq #galeriariani #bajuplussize #bajupengantin #bajunikah #bajukebaya #bajusongket #bajurayamoden #bajuraya2019 #blouse #jubah #dress #gaunpengantin #gaunwedding #coachkurussihat #coachdiet #coachkurus #dietmakansihat #diet #dietatkins #dietatkinsmalaysia #dietsihat #dietplan

ο»Ώ


INGIN TERUS MEMBUAT PEMBELIAN?
Untuk Pembelian Secara Manual melalui Whatsapp:

KLIK LOGO DI BAWAH

 

 

Color

Black, Nude

Size

M, L, XL, XXL, XXXL, S

19 reviews for KORSET BERLENGAN TERKINI – KEMPIS PERUT DAN LANGSING

  1. nadirahaziq8687

    seller senang berurusan.. sangat membantu. kualiti kain sangat selesa.

  2. lamiaezatie

    Selesa.. Penghantaran cepat.. 😊

  3. aqillamichel

    Good

  4. semalofa

    ❀️❀️❀️ kain lembut. elok je melekap di badan, licin, kemas. thank you freegift.

  5. irzahairani

    Good

  6. k*****8

    Good

  7. nooriffah_92

    Good

  8. e*****n

    Good

  9. manisahmdsani

    Very fast delivery. Bought saiz 3xl. Fits ok but should hv take saiz 2xl for better fitting. Material very good soft and comfortable.

  10. mimiedeqmie

    Good

  11. eliyantizaman

    Terima kasih..cepat penghantarannya..
    Seller ramah, pembungkusan kemas sangat. Recommended!

  12. alizayani

    Good

  13. mercyjoy13

    Good

  14. norazlinaabdulrazak

    Ordered these corsets yesterday and got it today. Fast delivery by seller and trusted online seller. These corsets fit on me.

  15. mimiedeqmie

    kali ke dua order terbaikkk

  16. raradhaafiyah

    Tidak sama dalam gmbar, panjang lengan kt atas siku, padahal dlm gmbar ngam2 tgah siku, xde lest kat hujung lengan sama dgn kt pehe .. Xtau lagi bergulung ke tak bila pakai nnt.. Sangat kecewa😠😠sebelum ni pernah beli juga kali ni ke 3x.. Tp xsure kedai yg sama ke tak😩😩😩😩

  17. yanqayreenna

    Good

  18. diaralisma

    Good

  19. b*****y

    Seller very helpful..fast delivery..sure will buy more stuff from their shop next time..recommended..thanks a lot..

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Guna kod diskaun FREESHIPPING sempena pembukaan laman web kami. Tempoh terhad!

Need Help? Chat with us

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart