Loading...

Korset Berlengan Girdle Bengkung Slimming Corset

RM 119.00

๐Ÿ’READY STOCK MALAYSIA! Korset Berlengan Girdle Bengkung Slimming Corset +๐ŸŽ

 

Clear

Korset Full Body Berlengan. Boleh cover bahagian lengan sekali memang terbaik.
.
Body Shaper ni memang sesuai untuk yang nak kecik kan badan, nak kecik kan lengan sekali.
.
Korset ni infra red boleh bantu pecah pecah kan lemak degil di dalam badan.
.
Pemakaian yang berterusan akan membentuk badan.menjadi langsing.

CIRI-CIRI KORSET
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
โœ… One-piece: Hanya sekali sarung. Kurang 5 minit untuk pakai.
โœ… Seluar+baju+lengan bersambung sekali, menjadikan korset dijamin tidak bergulung.
โœ… Korset tanpa tulang, tak menyucuk badan.
โœ… Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang, kurus lengan
โœ… Bahagian belakang direka dengan hanya selak tanpa buka, bukan sahaja mudah semasa di tandas, malah rasa lebih bersih
โœ… Material: Spandex and Nylon. Fabrik yang ringan, boleh meregang dan kembali pada bentuk asal (stretchable),tahan regangan,lasak.
โœ… Kain licin, halus dan lembut pada kulit. Tidak gatal atau panas pada kulit.
โœ… Menutup penuh bahagian belakang badan. Menyembunyikan ketulan lemak di celah ketiak dan sekitar bra di bahagian belakang.
โœ… Panjang top girdle hingga ke paras pinggul. Menyokong rahim,memampatkan perut dan pinggul.
โœ… 3 laras cangkuk pada top girdle, boleh dilaraskan untuk mengetatkan lagi korset pada badan.
โœ… Kain cepat kering.
โœ… Meresap peluh dan tidak meninggalkan bau pada korset.
โœ… Boleh sinsing untuk mengambil wuduk (Korset stretchable, boleh diregang)

โ–ถMembentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
โ–ถMembantu postur dan penampilan
โ–ถSgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating…..blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit

Colour : Black,Cream
Size: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Size S : Waist 22-25inch, Weight 40-49kg
Size M : Waist 25-30inch, Weight 50-60kg
Size L : Waist 30-32inch, Weight 60-70kg
Size XL : Waist 32-34inch, Weight 70-80kg
Size 2XL : Waist 34-36inch, Weight 80-90kg
Size 3XL : Waist 36-38inch, Weight 90-100kg
** This size chart is for height 160cm, If your height is less than 160cm, please order the next size up. Please select the size that suit your comfort level.

#korsetberlengan #underwear #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimcorset #korset #sayajualmurah #sayanakkurus #bengkung #corsetultraslim #vesttrainer #bengkungmoden #bengkung #shapewear #corset #waisttrainer #bengkungsajat #bengkungalasajat #bodyshaper #bengkungmoden #bengkungalasajat

Color

Black, Skin

Size3XL

M, L, XL, 2XL, 3XL, S

1 review for Korset Berlengan Girdle Bengkung Slimming Corset

  1. ridzuan.36

    Good

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Guna kod diskaun FREESHIPPING sempena pembukaan laman web kami. Tempoh terhad!

Need Help? Chat with us

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart