Loading...

Seamless Long Bodysuit Women Body Modeling Shapewear Tummy Arm Shape Bodysuit Plus Size Full Body Cover Shapers

RM 88.00

Seamless Long Bodysuit Women Body Modeling Shapewear Tummy Arm Shape Bodysuit Plus Size Full Body Cover Shapers

Clear

KAIN SEDAP PAKAI TAK GATAL!πŸ’₯❗

Korset Full Body Berlengan. Boleh cover bahagian lengan sekali memang terbaik.
.
Body Shaper ni memang sesuai untuk yang nak kecik kan badan, nak kecik kan lengan sekali.
.
Korset ni infra red boleh bantu pecah pecah kan lemak degil di dalam badan.
.
Pemakaian yang berterusan akan membentuk badan.menjadi langsing.

Colour : Black,Cream
Size: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

CIRI-CIRI KORSET
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
βœ… One-piece: Hanya sekali sarung. Kurang 5 minit untuk pakai.
βœ… Seluar+baju+lengan bersambung sekali, menjadikan korset dijamin tidak bergulung.
βœ… Korset tanpa tulang, tak menyucuk badan.
βœ… Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang, kurus lengan
βœ… Bahagian belakang direka dengan hanya selak tanpa buka, bukan sahaja mudah semasa di tandas, malah rasa lebih bersih
βœ… Material: Spandex and Nylon. Fabrik yang ringan, boleh meregang dan kembali pada bentuk asal (stretchable),tahan regangan,lasak.
βœ… Kain licin, halus dan lembut pada kulit. Tidak gatal atau panas pada kulit.
βœ… Menutup penuh bahagian belakang badan. Menyembunyikan ketulan lemak di celah ketiak dan sekitar bra di bahagian belakang.
βœ… Panjang top girdle hingga ke paras pinggul. Menyokong rahim,memampatkan perut dan pinggul.
βœ… Kain cepat kering.
βœ… Meresap peluh dan tidak meninggalkan bau pada korset.
βœ… Boleh sinsing untuk mengambil wuduk (Korset stretchable, boleh diregang)

Specifications
β–ΆMembentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
β–ΆMembantu postur dan penampilan
β–ΆSgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating…..blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit

#korsetberlengan #underwear #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimcorset #korset #sayajualmurah #sayanakkurus #bengkung #corsetultraslim #vesttrainer #bengkungmoden #bengkung #shapewear #corset #waisttrainer #bengkungsajat #bengkungalasajat #bodyshaper #bengkungmoden #bengkungalasajat

Color

Black, Cream

Size

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seamless Long Bodysuit Women Body Modeling Shapewear Tummy Arm Shape Bodysuit Plus Size Full Body Cover Shapers”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Guna kod diskaun FREESHIPPING sempena pembukaan laman web kami. Tempoh terhad!

Need Help? Chat with us

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart