Loading...

SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING (ada hologram & original)

RM 55.00

SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING (ada hologram & original)

10 in stock

💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lama
💜Kulit menjadi gebu, putih & pinkish

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nak bagitauu.
👉Kandungan dia pon dah superb hokayy !
✅serbuk mutiara- 💕untuk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru untuk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral – 💕untuk make sure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid – 💕untuk tegangkan kulit, tak lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sebab tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt tak try. Dah try nak repeat lagi.

TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼

1 box : 7 kapsul

#shhazboosterwhitening #shhazbooster #shhazbeauty #shhazboosterwhiteningcapsule #putihtanpacucuk #putihgebu

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHHAZ BEAUTY BOOSTER WHITENING (ada hologram & original)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Guna kod diskaun FREESHIPPING sempena pembukaan laman web kami. Tempoh terhad!

Need Help? Chat with us

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart